Kenkien ostaminen on hikistä hommaa!

Myönnän, kengät ovat heikkouteni. En osta niitä tarpeeseen vaan ihan sen takia, että ne miellyttävät silmääni ja uskon niille olevan käyttöä. Puolustelen kuitenkin itseäni sillä, että en maksa kengistäni suuria summia ja oikeasti käytän joka ikistä paria, jonka olen ostanut. Ja jos jostain syystä kaapissa lojuva malli ei enää miellytä tai se osoittautuukin käytössä epäsopivaksi, laitan kengät heti kiertoon kirppiksen kautta.

Tällä viikolla kenkäfriikin itsehillintää jälleen koeteltiin, kun Spirit Store järjesti varastomyynnin. Hei, jos sähköpostitarjouksessa lukee "paljon kenkiä alkaen 5 €", ei kai tuollaista voi ohittaakaan.

korkokengät kiiltonahka latex

27 asteen helle ei varsinaisesti ollut paras kenkäshoppailusää lämpöisessä varastohallissa, mutta kyllä me mun tyttöjeni kanssa saatiin siellä kulutettua toista tuntia aikaa. Tytöillä on selvästi äitinsä geenit, vaikka nuorempi vielä joutuu kasvattamaan jalkaansa, jotta hänelle sopivia kenkiä löytyisi aikuispuolelta.

Kerrankin alkaen 5 € tarkoitti oikeasti sitä, että tarjouksessa ei ole neljää paria, jotka on loppuunmyyty ensimmäisen viiden minuutin aikana, vaan kenkiä oli pöytätolkulla mainitulla hinnalla. Muutenkin hinnat olivat yleisimmin 7-12 €. Joitakin hieman kalliimpia tuotteita löytyi, mutta nekin varsin kohtuuhintaisia, parinkympin tienoilla.

Kaikki omat kenkäni olivat viiden euron ostoksia, paitsi maiharit maksoivat uskomattomat kaksi euroa. Ne olivat merkinnällä II-luokkaa, mutta en vieläkään, tarkan syynäyksenkään jälkeen, ole keksinyt mitä vikaa niissä pitäisi olla. Ovat ehkä parhaan tuntuiset maiharit jalassa mitä mulla ikinä on ollut!

sandaalit saappaat

Vanhempi tyttö löysi itselleen kolmet kengät ja mekon, molemmat likat jotain, josta on iloa vielä ensi talvenakin...

usa tähtilippu stars pipo hattu

Varastomyynti jatkuu vielä to-pe klo 15-20 ja la-su klo 12-17 osoitteessa Martinkyläntie 39 A (Vantaan Varisto). Suunta sinne siis, jos rannalla makoilu alkaa tylsistyttää :)

kiilat wedge


Kommentit

  1. Pöö mitä ihanuuksia, mä olen ihan kade täällä :D En taida päästä tuonne... Nauttikaa ostoksistanne!

    VastaaPoista
  2. Aargh - miksei meilläpäin ole tuommoisia löytöjä tarjolla ! Ihania ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetken minäkin mietin viitsiikö lähteä, mutta kyllä kannatti ajaa 120 kilometriä kenkien perässä ;)

      Poista
  3. Oi ihania ostoksia, etenkin ensimmäiset! Vaan argh, miksi juuri nyt, viikonloppuna jolloin on liki minuuttiaikataulu eikä hetkeäkään hukattavana muualle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä se usein käy, juuri silloin kun on jotain kiinnostavaa tapahtumaa tai muuta, itse on kiinni toisaalla. Toivottavasti sinun minuuttiaikataulusi on kuitenkin mahdollisimman vähän stressia aiheuttava :)

      Poista
  4. Moikka! Nuo alimmassa kuvassa olevat kiilat on ihanat! .. Mies olisi just Vantaalla työmatkalla; pitäisköhän kokeilla, että lähtiskö ostoksille. Hieman kyllä epäilen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toki mies ostoksille ja sitten sanot, että jokaisesta sopivasta parista on lähetettävä kuva hyväksyttäväksi ;) Tuolla muuten näkyi runsaasti miehiä -istumassa kuskin paikalla auton ovet selällään...sanoisinko hieman tylsistyneen näköisinä =D

      Poista
  5. Kiitos vinkistä! Taidanpa mennä tuolla käymään. Mahtavia ostoksia olitte tehneet! Kengät luonnollisesti, mutta myös pipot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti on vielä jäljellä (hyvää) tavaraa. Ja oli siellä neulehuivejakin, onneksi niitä ei tarvitse sovitella ;)

      Poista
  6. Kyllä, mutta eipä taida tällaisilla hinnoilla myyjälle paljon katetta jäädä...

    VastaaPoista
  7. Upeita edullisia löytöjä. Itse en vaan pysty noin korkeilla koroilla kävelemään. Mulla pitäisi olla korkeat korot, kun olen näin lyhyt, mutta ei vaan vanha jaksa koroissa kauaa kulkea ellei lesti ole hyvä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi korkeat korot ei ole välttämättömyys, tosin joskus ne auttavat kaupan tomaattilaatikoilla valitsemaan ne parhaat, joihin monikaan ei ylety ;)

      Poista
  8. No mutta olet kyllä tehnyt upeita löytöjä aivan naurettavalla hinnalla. Maiharit näyttä tosi kivoilta ja oikeestaan kaikki muutkin.

    Aurinkoista viikonloppua !

    VastaaPoista
  9. En ottaisi yhtäkään paria edes ilmaiseksi, KAUHEITA SIIS KAIKKI, MYÖS PIPOT

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin hyvä juttu, että kaikki eivät pidä samoista asioista ja nyt tiedät ettei sinun kannata tuolla vierailla :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla